جلوگیری از فعالیت ربات‌های اسپمر

از شر ربات‌های اسپمر پلتفورم شیرترانیکس خلاصی پیدا کنید …

ربات‌های اسپمر در واقع نرم افزاری تحت سیستم عامل یا تحت وب هستند که کاربر با استفاده از اون می‌تونه یه هدف تبلیغاتی رو در حجم انبوه و زمان کم دنبال کنه و به ارسال پیام به صورت اتوماتیک بپردازه.

شیرترانیکس با توجه به محبوبیتش در جهان و بالطبع در کشور ایران، از پیام‌های اسپم رنج میبره! در این مطلب سعی داریم شما رو با گونه‌ها و نوع فعالیت اسپمرهای این پلتفورم آشنا کرده و راه حل‌هایی رو برای خلاصی از شر اسپمرها ارائه کنیم …

با توجه به اینکه شروع کدنویسی پلتفورم شیرترانیکس توسط چند برنامه‌نویس روس بود، ربات‌های اسپمر این پلتفورم در ابتدا متون تبلیغات رو به زبان روسی و به صورت انبوه به اشتراک قرار میدادن، اما به مرور با افزایش محبوبیت این پلتفورم و البته ثبت شرکت بلاگترونیکس در امریکا زبان انگلیسی هم به روی کار اومد ؛ اما مسئله به اینجا ختم نشد و در نهایت ربات‌های اسپمر ایرانی یا شاید فارسی شده به میدون اومدن!
این ربات‌ها در چند گونه خلاصه میشدن ؛ دسته اول با ثبت‌نام خودکار شروع به فعالیت ‌می‌کردند، اما دسته دوم زمانی رویت شدند که کد امنیتی شیرترانیکس رفته رفته بهبود بخشیده شد و امکاناتی از قبیل فعالیت کاربر منوط به تایید ایمیل کاربری برای این پلتفورم در نظر گرفته شد. اینجا بود که (در نمونه‌های مشاهده شده) شخص استفاده کننده از ربات می‌بایست لیستی از نام کاربری و رمزعبور رو به برنامه میداد و ربات بر اساس تعاریف از پیش تعیین شده مشغول فعالیت و اسپم کردن میشد، یعنی ربات برای فعالیت نیاز به ثبت‌نام توسط شخص حقیقی داشت …

spam

ربات‌های اسپمر چطور ورود می‌کنند ؟!

مشکل از اینجا سرچشمه می‌گیره که اگر فرم ثبت نام شیرترانیکس رو چک کرده باشید، بعد از تکمیل ثبت‌نام مستقیماً وارد سایت میشید و نیازی به ورود و درج مجدد اطلاعات ثبت نام نیست، بنابراین ربات‌ها برای ورود اولیه مشکلی ندارند و لیستشون هم آپدیت می‌کنند ؛ در ورودهای بعدی هم به سادگی با آزمون و خطا با یوزری که از شرط «وجود داشتن و مسدود نبودن» برخورداره استفاده می‌کنند. البته این توضیحاتی که ارائه شده بر اساس مشاهدات عینی و البته بررسی سورس چند مورد ربات اسپمر تحت وب درج شده و نمی‌تونه در مورد عملکرد همه‌ی ربات‌های این پلتفورم به صورت 100% صدق کنه …

اما چه راه حل‌هایی وجود دارند ؟!

  1. استفاده از سوال امنیتی فارسی و تغییر سوالات به صورت دوره‌ای [+]
  2. منوط کردن ارسال پست، پیام خصوصی و دیدگاه به ایمیل تایید شده [+]
  3. قرار دادن سرویس‌های Temporary Mail در لیست سیاه ثبت نام [+]
  4. جلوگیری از تلاش برای ورود بعد از درج رمزعبور اشتباه در دفعات [+]
  5. اضافه کردن کد امنیتی برای ثبت‌نام توسط ایمیل یا از طریق دعوتنامه [+]

لازمه تغییراتی که در نسخه دسکتاپ اعمال می‌کنید با نسخه موبایل هماهنگ باشه، چرا که اگر تغییراتی در فرم ورود یا ثبت‌نام نسخه دسکتاپ صورت گرفته باشه اما این مسئله در نسخه‌ی موبایل رعایت نشه، بازدارندگی کافی رو به همراه نداره!

معمولاً خیلی‌ها در مورد اینکه در دنبالر ربات‌ها فعالیت دارن یا نه سوالاتی می‌پرسن، که پاسخش 99% منفی هست ؛ چرا که رعایت موارد پیشنهادی ذکر شده بازدارندگی کافی برای حضور و همینطور فعالیت اسپمرها رو به همراه داره …


برای اطلاع از آخرین اخبار و تخفیف‌ها کانال تلگرام شیرترانیکس رو دنبال کنید.

تاپیک مرتبط درج نشده است ؛ می توانید اقدام به ایجاد تاپیک جدید نمایید.

پرسش و پاسخ

دیدگاه شما چیست ؟! افزودن دیدگاه

برای ارسال دیدگاه باید لاگین نمایید. [donbaler-oauth]

جزئیات

عنوان : جلوگیری از فعالیت ربات‌های اسپمر
لینک کوتاه :
سازگار : نسخه 1x
نسخه 2x
موضوع : افزونه ها
دانشنامه
آموزش و مقاله
توسط : نیما صابری
ارسال : چهارشنبه، 10 ژوئن 2015

رتبه

3.50

خبرنامه

برای دریافت جدیدترین اخبار و مقالات ایمیل خود را درج کنید.

اشتراک

cloobDonbalerLinkPadTwitterFacebookyahoo
Support