ببخشید میخواستم بدونم چطوری میتونم یک تب مثل مدیران توی فایل member.php ایجاد کنم که آنلاینها رو نشون بده؟
-
4 ماه قبل ارسال شده است #
-
خب داداش گفتن راحته وقت ندارم تست کنم
اگه کسی آماده داره یه معرفت کنه فایلشو به منم بده:)4 ماه قبل ارسال شده است # -
خب وقت بزارید ...
sharetronix.ir/addons
قالب و افزونههای شِیرترانیکس4 ماه قبل ارسال شده است # -
چشم فقط آقا یه سؤال توی single_user.php باید کار کنم یا member.php ؟
4 ماه قبل ارسال شده است # -
چشم فقط آقا یه سؤال توی single_user.php باید کار کنم یا member.php ؟
خودتون جواب خودتون رو دادید!:
ببخشید میخواستم بدونم چطوری میتونم یک تب مثل مدیران توی فایل member.php ایجاد کنم که آنلاینها رو نشون بده؟
در اون تب که اضافه میکنید باید کد های مربوط به قالب رو قرار بدید
اگه هم کد کنترلرزی جداگانه نیاز باشه دیگه معلومه باید اعمال کنید...4 ماه قبل ارسال شده است # -
از این کد کمک بگیرید واسه کنترلر :
elseif( $tab == 'onlines' ) { $D->num_results = $D->tabnums['onlines']; $D->num_pages = ceil($D->num_results / $C->PAGING_NUM_USERS); $D->pg = $this->param('pg') ? intval($this->param('pg')) : 1; $D->pg = min($D->pg, $D->num_pages); $D->pg = max($D->pg, 1); $from = ($D->pg - 1) * $C->PAGING_NUM_USERS; $db2->query('SELECT id, lastclick_date FROM users WHERE active=1 AND lastclick_date>"'.(time()-360*60).'" ORDER BY lastclick_date DESC LIMIT '.$from.', '.$C->PAGING_NUM_USERS); while($o = $db2->fetch_object()) { $tmp[] = $o->id; } }sharetronix.ir/addons
قالب و افزونههای شِیرترانیکس4 ماه قبل ارسال شده است # -
آموزش:
به Controllers/members.php رفته و کد زیر را پیدا کنید:
$tabs = array('all', 'ifollow', 'followers', 'admins');
با این کد جایگزین نمائید:
$tabs = array('all', 'onlines','ifollow', 'followers', 'admins');
در همین فایل کد زیر را بیابید:
$D->tabnums['all'] = $tmp->u;
بعد از آن این کد را قرار دهید:
$D->tabnums['onlines'] = count($tmp->onlines);
در همین فایل کد زیر را بیابید :if( $tab == 'all' ) { $D->num_results = $D->tabnums['all']; $D->num_pages = ceil($D->num_results / $C->PAGING_NUM_USERS); $D->pg = $this->param('pg') ? intval($this->param('pg')) : 1; $D->pg = min($D->pg, $D->num_pages); $D->pg = max($D->pg, 1); $from = ($D->pg - 1) * $C->PAGING_NUM_USERS; $db2->query('SELECT id FROM users WHERE active=1 ORDER BY id DESC LIMIT '.$from.', '.$C->PAGING_NUM_USERS); while($o = $db2->fetch_object()) { $tmp[] = $o->id; } }بعد از آن این کد را قرار دهید :
elseif( $tab == 'onlines' ) { $D->num_results = $D->tabnums['onlines']; $D->num_pages = ceil($D->num_results / $C->PAGING_NUM_USERS); $D->pg = $this->param('pg') ? intval($this->param('pg')) : 1; $D->pg = min($D->pg, $D->num_pages); $D->pg = max($D->pg, 1); $from = ($D->pg - 1) * $C->PAGING_NUM_USERS; $db2->query('SELECT id, lastclick_date FROM users WHERE active=1 AND lastclick_date>"'.(time()-360*60).'" ORDER BY lastclick_date DESC LIMIT '.$from.', '.$C->PAGING_NUM_USERS); while($o = $db2->fetch_object()) { $tmp[] = $o->id; } }به themes/Your Theme/html رفته و کد زیر را پیدا کنید:
<a href="<?= $C->SITE_URL ?>members/tab:ifollow" class="<?= $D->tab=='ifollow'?'onhtab':'' ?>"><b><?= $this->lang('members_tabs_ifollow') ?> <small>(<?= $D->tabnums['ifollow'] ?>)</small></b></a>
بالای آن کد زیر را قرار دهید:
<a href="<?= $C->SITE_URL ?>members/tab:onlines" class="<?= $D->tab=='onlines'?'onhtab':'' ?>"><b>آنلاین ها <small>(<?= $D->tabnums['onlines'] ?>)</small></b></a>موفق باشید.
3 ماه قبل ارسال شده است # -
با درود
مرسی از همه دوستان
من این تب ها رو توی قسمت کاربران درست کردم با این تفاوت که از لیدرز استفاده کردم و صفحه جداگانه تشکیل ندادم
نکته جالب اینجاست که تب ها ایجاد شده است اما محنتویاتش خالی استفایلهایی که ویرایش کردم :
syste/controlers/members.php
theme/html/members.phpفقط در مورد اینکه محتویات رو نشون بده باید محتویات فایل فکر کنم فایل system/controlers / network.php رو باید قرار بدم ؟؟
کجا قرار بدم ؟
آیا اصلا به این مقوله مربوط میشه ؟؟با تشکر
آپادانت ، اندیشه ای نوین در راستای شهرالکترونیک3 ماه قبل ارسال شده است # -
خب مهم ترین بخشش مشکل داره
به نظرم از صفحه ی جداگانه ای که کاربران آنلاین رو نمایش میده و افزونه اش در انجمن موجوده استفاده کنید و گرنه یکم دقیقتر بگید چه مشکلی دارید . حداقل من متوجه نشدم چکار کردید !!!
3 ماه قبل ارسال شده است #
شما برای ارسال مطلب باید وارد شوید .