من میخوام اینا رو سفارش بدم از دوستان اگر کسی مایل به انجام هست ممنون میشم با من تماس گیرند:
۱-امکان عضویت فقط با دعوتنامه. (یعنی لینک مربوط به عضویت هم از کار بیفته و امکان فرستادن دعوتنامه به تعداد محدودی که قابل تعیین توسط مدیر وبسایت برای اعضا باشه)
۲-امکان فرستادن پست رمزدار
-
1 سال قبل ارسال شده است #
-
سلام اگه کمی توضیح بدید به چه شکلی میخواین باشه این دسترسی به پست ها با رمز عبور میتونم براتون طراحی کنم.
1 سال قبل ارسال شده است # -
سلام
من پیام خصوصی فرستاذم براتون.
لطفا اون رو بخونید.
من منتظر جوابتون هستم.
اگه مایل نیستید لطفا به من اطلاع بدید.1 سال قبل ارسال شده است # -
این اولین پست منه من عموما وقتی در انجمنی عضو می شوم می دونم که با یک ماشین طرف نیستم که هر چی به ذهنم رسید بدون سرچ و خواندن تاپیک های قبلی بپرسم چون مدیران این سایت که به صورت رایگان این شبکه را پشتیبانی می کنند دارای دغدغه های خودشون هستن الان یعنی در این تاریخ برای رسیدن به این تاپیک که موضوع و مساله من بوده 13 برگه را یک به یک نگاه کردم حالا که به موضوع مورد سوال خودم رسیدم می بینم که موضوع اصلا در راستای حل موضوعی عمومی نیوده و بیشتر شبیه چت بوده خواهش میکنم به این سوال بنده پاسخ بگویید
ـ آیا راهی وجود دارد که بتوان عضویت فقط دعوت نامه ای شود؟
یعنی فقط کاربرانی بتوانند عضو شوند که دعوت نامه دریافت می کنند و هر کسی تنواند عضو شود؟
با سپاس1 سال قبل ارسال شده است # -
این اولین پست منه من عموما وقتی در انجمنی عضو می شوم می دونم که با یک ماشین طرف نیستم که هر چی به ذهنم رسید بدون سرچ و خواندن تاپیک های قبلی بپرسم چون مدیران این سایت که به صورت رایگان این شبکه را پشتیبانی می کنند دارای دغدغه های خودشون هستن الان یعنی در این تاریخ برای رسیدن به این تاپیک که موضوع و مساله من بوده 13 برگه را یک به یک نگاه کردم حالا که به موضوع مورد سوال خودم رسیدم می بینم که موضوع اصلا در راستای حل موضوعی عمومی نیوده و بیشتر شبیه چت بوده خواهش میکنم به این سوال بنده پاسخ بگویید
یعنی فقط کاربرانی بتوانند عضو شوند که دعوت نامه دریافت می کنند و هر کسی تنواند عضو شود؟این رو یادم رفت بگم که من مطلبی در اینجا هم دیدم که بدون نتیجه موند با سپاس مجدد
1 سال قبل ارسال شده است # -
این اولین پست منه من عموما وقتی در انجمنی عضو می شوم می دونم که با یک ماشین طرف نیستم که هر چی به ذهنم رسید بدون سرچ و خواندن تاپیک های قبلی بپرسم چون مدیران این سایت که به صورت رایگان این شبکه را پشتیبانی می کنند دارای دغدغه های خودشون هستن
یعنی فقط کاربرانی بتوانند عضو شوند که دعوت نامه دریافت می کنند و هر کسی تنواند عضو شود؟بله، اینکار از طریق برنامهنویسی اختصاصی امکان پذیره.
( از طریق پیام خصوصی در جریان میزارمتون )sharetronix.ir/addons
قالب و افزونههای شِیرترانیکس1 سال قبل ارسال شده است # -
سپاسگزارم عزیز
1 سال قبل ارسال شده است #
شما برای ارسال مطلب باید وارد شوید .