من سایت اصلیم وردپرس هست و تو یه ساب دومین sharetronix رو نصب کرم.میخوام آخرین خبر های سایتم تو 1 بلوک کنار سایت تو منو نمایش داده بشه.با روشی که تو سایت گفته شده بود 1 بلوک ساختم و جای متنش از کد خبرخوان وبگذر استفاده کردم و لی هیچ چیز نمایش داده نشد.چه کنم؟ کسی نظری داره؟
-
شاید هم...1 سال قبل ارسال شده است #
-
خبر خوانای دیگه رو امتحان کن
بهتریشون feedburner ه ولی با فونت فارسی یکم مجل داره
parstools هم فید ریدر دارهسرویس نفرین آنلاین
http://www.nefrin.ir1 سال قبل ارسال شده است # -
من سایت اصلیم وردپرس هست و تو یه ساب دومین sharetronix رو نصب کرم.میخوام آخرین خبر های سایتم تو 1 بلوک کنار سایت تو منو نمایش داده بشه.با روشی که تو سایت گفته شده بود 1 بلوک ساختم و جای متنش از کد خبرخوان وبگذر استفاده کردم و لی هیچ چیز نمایش داده نشد.چه کنم؟ کسی نظری داره؟
من از کد تولید شده توسط سیستم خبرخوان Persian Script هم استفاده کردم، اما نتیجه نگرفتم
بهترین کار اینه که RSS مورد نظر رو توی حساب ِ کاربریتون تنظیم کنید تا بصورت خودکار پست بشه !sharetronix.ir/addons
قالب و افزونههای شِیرترانیکس1 سال قبل ارسال شده است # -
بهترین کار اینه که RSS مورد نظر رو توی حساب ِ کاربریتون تنظیم کنید تا بصورت خودکار پست بشه !
این کارو کردم.به نظرت نمیشه کاری کرد که از خود پلتفورم استفاده کنیم؟ببین وقتی میتونه خبر از فید بخونه مطمئننا باید بتونه تو 1 صفحه تیتر کنه.نه؟
شاید هم...1 سال قبل ارسال شده است # -
این کارو کردم.به نظرت نمیشه کاری کرد که از خود پلتفورم استفاده کنیم؟ببین وقتی میتونه خبر از فید بخونه مطمئننا باید بتونه تو 1 صفحه تیتر کنه.نه؟
بله، غیر ممکن نیست !
sharetronix.ir/addons
قالب و افزونههای شِیرترانیکس1 سال قبل ارسال شده است # -
بهترین راه اینه که از ابزارک wp استفاده کنی!
یک ابزارک داره برای RSS ، بعد هم لینک آر اس اس رو بزار اونجاhttp://www.ferbi.ir
جایی برای من و تو1 سال قبل ارسال شده است # -
بهترین راه اینه که از ابزارک wp استفاده کنی!
یک ابزارک داره برای RSS ، بعد هم لینک آر اس اس رو بزار اونجااین بنده خدا ی چیز دیگه گفت، منظورش این نیست
Hostronix.ir
یک میزبان مناسب ...1 سال قبل ارسال شده است # -
من به وردپرس چی کار دارم؟
میخوام فید وردپرس رو تو شیرترانیکس بیارم.شاید هم...1 سال قبل ارسال شده است #
شما برای ارسال مطلب باید وارد شوید .