با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم راهی است که بشه حجم آپلود فایلها را کم نمود مثلا کاربر فقط اجازه ارسال فایل تصویری به حجم 200 کیلو بایت داشته باشد و همچنین برای فایل ویدیویی.
ممنون از زحماتتان
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم راهی است که بشه حجم آپلود فایلها را کم نمود مثلا کاربر فقط اجازه ارسال فایل تصویری به حجم 200 کیلو بایت داشته باشد و همچنین برای فایل ویدیویی.
ممنون از زحماتتان
متاسفانه اطلاع ندارم
از طریق فایل .htaccess میتونید تنظیم کنید.
1) Create a .htaccess file in the root folder of web server.
2) Put the following code in side the .htaccess file and save it.
php_value upload_max_filesize 20M
php_value post_max_size 20M
php_value max_execution_time 200
php_value max_input_time 200
با سلام کاک نیمای عزیز در فایل روت سرور که خود یه فایل htaccess. داشت ریختم و ذخیره کردم ، ولی متاسفانه این مرتبه سایت را بالا نمی آورد !!!
آیا میشه در قسمت آپلود از کدهای php استفاده نمود ؟
با سلام کاک نیمای عزیز در فایل روت سرور که خود یه فایل htaccess. داشت ریختم و ذخیره کردم ، ولی متاسفانه این مرتبه سایت را بالا نمی آورد !!!
آیا میشه در قسمت آپلود از کدهای php استفاده نمود ؟
با برنامه نویسی اختصاصی میشه حلش کرد، اما انجامش فعلا" برای من مقدور نیست.
سلام. این مشکل رو منم دارم و مسئله واقعا مهمیه چون شما حساب کنین با افزایش کاربر هاست دچار مشکل میشه و باید این مسوله حجم آپلود حتما مدیریت بشه.ممنون میشم این مساله جزو اولویت ها باشه. و روش محدود کردن رو بغیر از این Htacc باز کنین و توضیحی داده بشه.
با تشکر از شما
http://www.afsoon.net
$C->ATTACH_VIDEO_THUMBSIZE = 60;
$C->ATTACH_IMAGE_THUMBSIZE = 60;
$C->ATTACH_IMAGE_MXWIDTH = 600;
$C->ATTACH_IMAGE_MXHEIGHT = 500;
</blockquoteدر پوشه سیستم فایل conf_system را با کدهای فوق دستکاری کن ببین میتونی سایز را تغییر بدی ؟ نمیدونم شاید برای سایز و پیکسل عکس باشه ؟
ساده ترین راه همون htaccess هستش
فک کنم از فایل php.ini هم بشه اگر دسترسی داشته باشین
ولی در کل قضیه ی مهمیه باید محدودیت هایی اعمال بشه عجیبه که تا حالا این قابلیت افزوده نشده
هاست نامحدود بخرید خب!
شرکت ما نمایمدگی شرکت iMEX HOST INTERNATIONAL رو تو ایران داره! <:-P
قیمت نامحدود سالیانه : 111000 ت
قیمت ماهیانه : 9250 ت
30روز بازگشت پول (گارانتی) بدون وجه سوال
dr_street_z7@yahoo.com تماس بگیرید برای راهنمایی بیشتر!
شما برای ارسال مطلب باید وارد شوید .