سلام به همه دوستان گل و زحمت کش.
من هاستم رو عوض کردم همه چیز درست بود به جز اینکه در اکثر صفحات که باز می کنم مثل مدیریت و گروهها و ... اون کشوی ارسال جدید هم باز میشه که قبلا اینجوری نبود.
از دوستان خواهش می کنم کمک کنند
http://pccloob.ir
سلام به همه دوستان گل و زحمت کش.
من هاستم رو عوض کردم همه چیز درست بود به جز اینکه در اکثر صفحات که باز می کنم مثل مدیریت و گروهها و ... اون کشوی ارسال جدید هم باز میشه که قبلا اینجوری نبود.
از دوستان خواهش می کنم کمک کنند
به لاین 4 از Themes/*/JS/Inside_postform.js رجوع کرده و ببینید مقدار False هست ؟
var pf_autoopen = false;
سلام بله مقدارش false است
سلام دوباره
من تم پیش فرض اصلی رو جایگزین کردم اما بازم درست نشد
روی لوکال هم همین محتوا رو دارم ولی این چنین مشکلی نیست.
محتوایی که در لوکال بود جایگزین روی هاست کردم باز هم درست نشد!!!!
راههای زیادی امتحان کردم متوجه شدم فقط با نام کاربری من (مدیریت) این جور میشه.و متوجه شدم که ایراد از دیتابیس هست.چون قبل از امپورت دیتابیس این ایراد وجود نداره.
درضمن من دیتابیس رو با برنامه Universal SQL Editor ویرایش کردم چون باید نام دامنه رو تغییر می دادم .
حالا بگید با این حال من چیکار کنم؟؟
با یه مرورگر دیگه امتحان کنید، ببینید اونجا هم همینطوره ... ؟
بله در مرورگرهای فایرفاکس ،IE،کروم،اپرا تست کردم همین طور بود.جالبه که به صورت رندم هست یعنی تب کاربران رو انتخاب می کنم اول بار باز میشه میرم صفحه دیگه ،دوباره کاربران رو می زنم باز نمیشه اما مثلا بار سوم باز میشه!!!
یه چیز دیگه در کروم کمتر باز میشد!!
اونو که کسی جواب نداد خودم حلش کردم.
Inside_postform.js
تو این فایل کد زیر رو حذف کردم درست شد.
if( pf_autoopen ) {
postform_open();
}
----------------------------------------------------------------------------
اما یه مشکل دیگه چرا وقتی کاربری عضو می شود در "انتخاب کاربر برای دنبال کردن" هیچ کس نیست خالی هست بعد زیرش نوشته:
حساب کاربری شما با موفقیت ایجاد شد ؛ اکنون میتوانید ارسالهای کاربران را در پیشخوان مشاهده کنید.
مشکل از کجاست؟
فایل user_selector.js رو در مسیر themes/*/JS بررسی کنید.
سلام نیما جان خیلی خلاصه گفتی.یکم بیشتر توضیح بده
در ضمن من حق دسترسی همه فایل ها رو 444 گذاشتم موردی که نداره؟
شما برای ارسال مطلب باید وارد شوید .