چون خودت مدیر سایتی و خودت فراموش کردن رمز عبور رو زدی پس از ایمیل خودت به خودت ایمیل ارسال شده واسه همین مینویسه me برای بقیه کاربران این مشکل نباید وجود داشته باشه، برای تست ایمیل سایت رو به ی ایمیل دیگه تغییر بده بعد تست کن
یک میزبان مناسب ...
چون خودت مدیر سایتی و خودت فراموش کردن رمز عبور رو زدی پس از ایمیل خودت به خودت ایمیل ارسال شده واسه همین مینویسه me برای بقیه کاربران این مشکل نباید وجود داشته باشه، برای تست ایمیل سایت رو به ی ایمیل دیگه تغییر بده بعد تست کن
دقیقا همینطوره
سایت من بعد از انتقال به سرور جدید و همچنین تغییر ادرس سایت،ایمیل ارسال میکنه،ولی محتوای ایمیلها خالی هست...! نمدونید علتش می تونه چی باشه...
آقا کسی جواب این سوال رو نمیدونه...خیلی لازم دارم..خواهشا هر کی مدونه دریغ نکنه...
پوشه system/helpers را باز نشانی کنید
پوشه themes/**/email را نیز باز نشانی کنید
آرش جان همین کاری که شما گفتی انجام دادم..ولی باز محتویات سفید هستش..میگم نکنه مربوط به سرور باشه...؟آیا امکانش هست؟
لینک دانلود خرابه
لطفا تصحیحش کنید.
این افزونه رو لازم دارم کسی نیست برام بفرسته؟؟؟
دریافت فایل : http://donbaler.com/i/upload/2/1316291834.zip
شما برای ارسال مطلب باید وارد شوید .