آقا نیما می شه آموزش گذاشتن تب ارسال های برتر مثل دنبالر رو هم بزارید !
شبکه اجتماعی پارســــ کلابــــ
http://ParsClub.Net
آقا نیما می شه آموزش گذاشتن تب ارسال های برتر مثل دنبالر رو هم بزارید !
چه طور مثل اخرین فید ها شماره اخرین اتفاقا بیافته ( یعنی بزنه 5 اتفاق جدید افتاده )
در رابطه با اطلاع رسان چون ارتباطی با Post_userbox نداره، فکر نمیکنم ممکن باشه ...
من اطلاع رسان رو نصب کردم . ممنون استاد نیمای عزیز
میشه نحوه ی اضافه کردن برگه بازنشر هم بزارید ؟
میشه نحوه ی اضافه کردن برگه بازنشر هم بزارید ؟
خدمت شما :
نحوهی افزودن برگهی "بازنشر" به داشبورد پلتفورم
سلام خسته نباشید
میشه کاری کرد که فقط دعوت نامه های عضویت تو گروه ها رو اطلاع بده؟
سلام.همون طور که SAJAD DP گفتند علاوه بر اطلاع رسان تو بخش آخرین فیدها هم نمایش داده میشه.چطور باید نمایشش رو تو آخرین فیدها غیر فعال کرد ؟
سلام
برای حذف اطلاع رسان ها و کلاً فیدهای سیستمی از تب آخرین ارسال ها، کافیه این کار رو انجام بدید:
فایل dashboard.php از پوشه controllers رو ویرایش کنید.
این کد رو پیدا کنید:
case 'all':
if($filter == 'all') {
$q1 = 'SELECT COUNT(post_id) FROM post_userbox WHERE user_id="'.$this->user->id.'" ';
$q2 = 'SELECT p.*, "public" AS <code>type</code> FROM post_userbox b LEFT JOIN posts p ON p.id=b.post_id WHERE b.user_id="'.$this->user->id.'" ORDER BY b.id DESC ';
}
else {
$q1 = 'SELECT COUNT(b.post_id) FROM post_userbox b, posts_attachments a FORCE INDEX (post_type_IDX) WHERE b.post_id=a.post_id AND a.type="'.$at_tmp[$filter].'" AND b.user_id="'.$this->user->id.'" ';
$q2 = 'SELECT p.*, "public" AS <code>type</code> FROM post_userbox b LEFT JOIN posts p ON p.id=b.post_id, posts_attachments a WHERE b.post_id=a.post_id AND a.type="'.$at_tmp[$filter].'" AND b.user_id="'.$this->user->id.'" ORDER BY b.id DESC ';
}
کد زیر رو جایگزینش کنید:
case 'all':
if($filter == 'all') {
$q1 = 'SELECT COUNT(post_id) FROM post_userbox WHERE user_id="'.$this->user->id.'" ';
$q2 = 'SELECT p.*, "public" AS <code>type</code> FROM post_userbox b LEFT JOIN posts p ON p.id=b.post_id WHERE b.user_id="'.$this->user->id.'" AND !p.user_id="0" ORDER BY b.id DESC ';
}
else {
$q1 = 'SELECT COUNT(b.post_id) FROM post_userbox b, posts_attachments a FORCE INDEX (post_type_IDX) WHERE b.post_id=a.post_id AND a.type="'.$at_tmp[$filter].'" AND b.user_id="'.$this->user->id.'" ';
$q2 = 'SELECT p.*, "public" AS <code>type</code> FROM post_userbox b LEFT JOIN posts p ON p.id=b.post_id, posts_attachments a WHERE b.post_id=a.post_id AND a.type="'.$at_tmp[$filter].'" AND b.user_id="'.$this->user->id.'" ORDER BY b.id DESC ';
}
احتمالاً ویرایشگر فروم کدها رو بهم بریزه، اگر این اتفاق افتاد، می تونید از این فایل استفاده کنید.
سلام ببخشید میشه اطلاع رسان هم شمارش عین فید داشته باشه

ببخشید برای این راه حلی هست
سلام من یه مشکلی دارم که تو اطلاع سان تاریخ میزنه ولی مشون نمیده
شما برای ارسال مطلب باید وارد شوید .