Hostronix.ir
یک میزبان مناسب ...
یک میزبان مناسب ...
Hostronix.ir
یک میزبان مناسب ...
پشتیبانی هاستم گفت :
در بیشتر اسکریپتها، از استانداردهای به غیر از UTF-8 (که مخصوص زبان فارسی میباشد) استفاده میکنند که برای نمایش زبان فارسی در این اسکریپتها حتما باید حروف فارسی به صورت کد شده در آن نمایش داده شوند به طور مستقیم زبان فارسی را نمیشناسند.
یک دلیل نیز میتوانید به دلیل عدم آپلود دیتابیس با یونیکد مخصوص خودش باشد.
این مشکل مربوط به هاست نمیشود.
حالا می تونین شما یه دیتابیس برام بسازید و فایل بک آپش رو بم بدین تا اون رو وارد کنم؟ اگه این کارو کنین هم ممنون میشم ، هم فک می کنم مشکل حل شه
منم قبلا به یه هاست گفتم که شر رو برای تست نصب کنند و بعد نصب رو اونجا هم همین مشکل رو داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه کلمات اینجوری بودن
من دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم..
هاستم رو جابجا کردم
تمام کاراکترهای موجود بر روی هاست به صورت ؟؟؟؟؟ نمایش داده می شه.
و تمام اطلاعاتی که از دیتا بیس فراخوانی میشه درسته و مشکلی نداره..
من مجبور شدم زبان شیروتنیکس رو انگلیسی کنم..
اینم بگم که هر بلایی بگید سرش درآوردم.. دوباره از اول هم نصب کدم درست نشد که نشد..
ممنون میشم راهنمایی کنید
من مطمئن هستم که مشکل از دیتابیس نیست.. تمام مواردی هم که گفتید امتحان کردم.. اما مشکل از فایلهای رو هاست هستش.. که ممکنه به هاست هم مربوط بشه
من مطمئن هستم که مشکل از دیتابیس نیست.. تمام مواردی هم که گفتید امتحان کردم.. اما مشکل از فایلهای رو هاست هستش.. که ممکنه به هاست هم مربوط بشه
کسی نظری نداره؟
هورررررااااا
حل شد مشکل..
آقا مشکل خیلی جالب بود..
تمام فایلهایی که حاوی نوشته های فارسی بودند باید یکبار ادیت بشن..
اول هر فایل یه کاراکتر کوچولو مثل - هستش که باید پاک بشه
نکته جالب اینه که فقط و فقط با ادیتور سی پنل همون سایت این کاراکترها رو میشه دید و تو notepad و... قابل مشاهده نیست
بعد از اینکه تمام فایل های language/fa رو تغییر دادید باید برید و فایل footer در فولدر html رو هم درست کنید تا کپی رایت شیراتنیکس هم به صورت فارسی خونده بشه
فقط یه چیز دیگه اینکه تمام فایلهایی که متنی فارسی توشون هست باید تغییر کنه..
مثلا setting_profile به علت اینکه ماه های شمسی به صورت فارسی نوشته شده باز هم باید اولین خط فایل درست بشه و قبل از <?php هیچ کاراکتری نباشه.
فقط یه چیز دیگه اینکه تمام فایلهایی که متنی فارسی توشون هست باید تغییر کنه..
مثلا setting_profile به علت اینکه ماه های شمسی به صورت فارسی نوشته شده باز هم باید اولین خط فایل درست بشه و قبل از <?php هیچ کاراکتری نباشه.
شما برای ارسال مطلب باید وارد شوید .